Direktlänk till inlägg 15 januari 2014
Efter en vecka på Teneriffa slås man av vissa insikter. Det är något speciellt med charter och "all-inclusive". Det plockar liksom fram människors mindre bra sidor och egenskaper. Man (även jag) begår dödssynder dagarna i ända.
Frosseri: all-inclusive med tillgång till mat och dryck gratis dygnet runt innebär att redan till frukost har man klämt i sig nästan hela dagsbehovet av kalorier. Pannkakor med olika smaksatta siraper, omelett, färsk frukt (lite nyttigt i alla fall), bröd, färskpressad juice och sedan när man egentligen är mätt så går man en runda till och kommer tillbaka till bordet med antingen en pannkaka till eller en croissant. Långt ifrån den vardagliga portionen havregrynsgröt!
Till lunch klämmer man gladeligen i sig en massa mat trots att det mest ansträngande man gjort sedan frukost varit att bada lite och vända blad i boken. Samma sak här, när man ätit klart tar man en runda till för att "kolla in" dessertbordet..... Detta upprepar sig sedan till middagen.... Kanske lyckades man även klämma in lite snacks på eftermiddagen. :-)
Tur att det bara var en vecka.....
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 |
5 |
|||||
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 |
12 |
|||
13 |
14 |
15 | 16 |
17 | 18 |
19 |
|||
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 |
26 |
|||
27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|||||
|